Tränare

Öppen bana helg!Gunilla Peterson

Gunilla är B-tränare i dressyr och utbildad domare i dressyr, men är även själv aktiv ryttare och tävlar Grand Prix dressyr.  

Gunilla är även utbildad ridlärare på Strömsholm och bedriver idag stall och ridverksamheten Stall Norrby på Drottningholm i Stockholm.

Ridlektionerna hålls om 30 minuter per person. Varje ridlektion rids individuellt för att få maximal anpassning till ekipagets behov. Ekipagen är väl framridna innan lektionen startar.

Beskriv i anmälningsformuläret både ryttarens och hästens utbildningsnivå samt ditt önskemål om vad lektionen ska innehålla.


Johan Fahlberg

Johan befäl på K1 under 70-talet, har gått RIK på Strömsholm och varit huvudtränare i hoppning och terräng vid Norsk Hestesenter (Norges motsvarighet till Strömsholm) i många år.

Han har själv tävlat i SM och NM (vilket är tre-stjärnigt idag), varit Norges representant i International Group for Equestrian Qualifications samt examiner vid internationella ridlärarexamina.

Beskriv i anmälningsformuläret både ryttarens och hästens utbildningsnivå samt ditt önskemål om P60 eller H90 för terrängen.