Träning

Vi vill att Jularp ska kunna erbjuda träning till både ryttare och häst!


Till vår hjälp har vi våra egna ridinstruktörer och en egen Personlig Tränare (PT).


Dessutom hålls det regelbundet yogapass genom Emmeli Ritzman på Jularps Gårdbutik.

www.jularpsgardaneby.se


Ridinstruktör

JENNY GRANLUND, utbildad på Strömsholm till diplomerad hästskötare och svensk ridlärare level II.

Hon har även gått förberedande kurs för diplomering till svensk ridlärare level III.


Hon tränar ekipage i både hoppning och dressyr till Msv nivå och tävlar själv dressyr på Msv nivå.


Hon har jobbat i dressyrstall i Spanien och Danmark samt som ridlärare på ridskola i 10 år, men har nu bytt yrke och jobbar som fabrikssnickare. Jobbar numer med privatekipage som tränare på helger och lov och lägger extra energi på lösgjordheten hos häst och ryttare. Hon använder också ett enkelt och tydligt språk för att du som ryttare skall förstå instruktionerna.

Ridlärare Jenny Granlund

Tränare Johan Fahlberg

Tränare

Johan Fahlberg, befäl på K1 under 70-talet, har gått RIK på Strömsholm och varit huvudtränare i hoppning och terräng vid Norsk Hestesenter (Norges motsvarighet till Strömsholm) i många år. Han har själv tävlat i SM och NM (vilket är tre-stjärnigt idag), varit Norges representant i International Group for Equestrian Qualifications samt examiner vid internationella ridlärarexamina.


Johan kommer att hålla i terräng- och hoppträning varje vecka, eller då behov finns.

Personlig tränare (PT)

MARTIN ABAJI, är anställd av Försvarsmakten och har en viss ridutbildning från K1 i  Stockholm. Han har ett stort interesse av träning och tävling och har genomfört 3 stycken Iron Man(!)


Martin är skolad som elittränare genom STAC (Scandinavian Top Athletic Center). Hans företag heter Kärnkraft, träning & hälsa. Martins fokus i träningen är bålstyrka, rörlighet, balans och symmetri – viktiga bestånsdsdelar för alla och i synnerhet för en bra ryttare.


Martins koncept är att utföra en sk screening och därefter skapa individuella träningsprogram med uppföljning, allt enligt den framgångsrika STAC-metoden.

PT Martin Abaji

Klicka här för att läsa mer om Martin och ryttarfys på hans facebooksida.